REESHOF BURGERS EN KIP

REESHOF BURGERS EN KIP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2655 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Reeshof Burgers en Kip. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 21:45 friet speciaal, lekker maar liever de mayo, curry en uitjes niet over de friet doen maar er naast want anders wordt het een heel klef gedoetje.... verder prima
11 jun 2022 om 23:18 De bezorger was stipt op tijd. Het eten was echt ontzettend lekker. Nog niet vaak zo'n malse kip gegeten. We bestellen graag nog een keer!
11 jun 2022 om 22:57 Goede burger, precies op geselecteerd tijdstip bezorgd
11 jun 2022 om 19:47 Het was heel erg druk, prima geholpen aan de telefoon. Eten was heet en lekker!
11 jun 2022 om 19:45 Top burger!
11 jun 2022 om 1:26 Ik had de mexicano burger met friet, ik moet zeggen die is echt heerlijk, friet zit in een doosje dat luchtgaten heeft zodat je geen slappe friet krijgt, kortom zeeeer lekker en echt een aanrader. Ga zeker meer bestellen bij jullie.
10 jun 2022 om 23:58 Top, snel geleverd, aardige bezorger.
7 jun 2022 om 8:58 Cheeseburger was lekker maar het vlees viel wat tegen. De chickenburger daar in tegen was erg lekker! Het was de fire chicken burger. Was helemaal niet heet/fire maar wel erg goed. Zeker nog eens bestellen!
5 jun 2022 om 23:30 Frietjes waren heerlijk krokant en warm, kipburger was te lang gebakken in de frituur. XL baconburger was top!
5 jun 2022 om 19:00 Supersnelle service! De bezorgtijd was 45 minuten maar de bezorger stond na 30 minuten al voor de deur. Top! Het eten was heerlijk, nog goed warm en alles compleet. Bij de porties friet was deze keer ruimte voor verbetering, ze waren erg zout!
4 jun 2022 om 18:11 Lekker eten, hele snelle bezorging en een vriendelijke bezorger
3 jun 2022 om 23:25 Bezorging was perfect, was er eerder dan er aangegeven was. Het eten was ook erg lekker, nog lekker warm ook. Hier zullen we zeker nog eens bestellen :)